Eurovision 2011: Trupa Hotel FM s-a calificat in finala

Postat la 13 mai 2011 17 afişări

Trupa Hotel FM, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2011, s-a calificat in finala concursului, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, joi, de semifinala care s-a desfasurat Düsseldorf Arena, Germania.

Cele 19 tari care au evoluat in a doua semifinala Eurovision, joi, la Düsseldorf, au fost, in ordinea intrarii in concurs: Bosnia si Hertegovina, Austria, Olanda, Belgia, Slovacia, Ucraina, Republica Moldova (Zdob si Zdub - "So Lucky"), Suedia, Cipru, Bulgaria, Macedonia, Israel, Slovenia, Romania, Estonia, Belarus, Letonia, Danemarca si Irlanda. In afara de Romania, reprezentata de trupa Hotel FM (Gabriel Baruta, David Bryan si Alex Szuz), cu piesa "Change", in semifinala de joi s-au mai calificat: Bosnia si Hertegovina, Austria, Ucraina, Republica Moldova (Zdob si Zdub - "So Lucky"), Suedia, Slovenia, Estonia, Danemarca, Irlanda.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eurovision 2011,
finala,
hotel fm,
calificare
/actualitate/eurovision-2011-trupa-hotel-fm-s-a-calificat-in-finala-8264608
8264608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.