Eurostat: Una din şase călătorii ale europenilor au fost efectuate cu avionul, în 2017

Postat la 06 mai 2019 31 afişări

Cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene au efectuat, în 2017, aproape 1,3 miliarde de călătorii, fie în ţara de origine, fie în străinătate. Una din şase dintre aceste călătorii, însemnând 218 milioane, a fost realizată cu avionul, ca principal mijloc de transport, informează Eurostat.

Eurostat: Una din şase călătorii ale europenilor au fost efectuate cu avionul, în 2017

Cea mai mare parte a călătoriilor cu avionul au fost realizate în scopuri personale (82%), în timp ce restul de 18% au fost efectuate în scopuri de serviciu. Proporţia călătoriilor în interes de serviciu, indiferent de mijloacele de transport prin care s-au efectuat, a fost puţin sub 12%, în 2017.

În perioada 2012-2017, numărul total al călătoriilor efectuate de rezidenţii UE, utilizând toate mijloacele de transport, a crescut cu 2%, în timp ce numărul călătoriilor cu avionul a crescut cu 15%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
calatori,
eurostat,
calatorii,
transport

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.