EuroGsm deschide al şaptelea magazin din zona Cluj-Napoca

Autor: Anca Barbulescu Postat la 27 mai 2013 226 afişări

EuroGsm, retailerul GSM al operatorului de telefonie mobilă Orange România, a deschis cel de-al şaptelea magazin din judeţul Cluj, în localitatea Floreşti.

EuroGsm deschide al şaptelea magazin din zona Cluj-Napoca

“Datorită apropierii de municipiul Cluj-Napoca şi a includerii comunei Floreşti în zona metropolitană Cluj, numărul locuitorilor s-a mărit considerabil în ultimii ani, astfel încât EuroGsm a decis că este momentul să îşi extindă prezenţa şi în această zonă, pentru a fi mai aproape de clienţii săi”, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al EuroGsm.

Numărul locuitorilor din comuna Floreşti a crescut de trei ori în ultimii zece ani, ca urmare a fenomenului mutării locuitorilor municipiului Cluj-Napoca în localităţile adiacente. În prezent, localitatea are peste 20.000 de locuitori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eurogsm-deschide-al-saptelea-magazin-din-zona-cluj-napoca-10902930
10902930
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.