Eugen Teodorovici a câştigat 18.320 lei/lună ca membru în CA al CEC Bank

Autor: Razvan Voican Postat la 22 ianuarie 2013 36 afişări

Eugen Teodorovici (foto), fost consilier al premierului Victor Ponta şi actual ministru al fondurilor europene, a încasat 18.320 lei/lună ca membru al consiliului de administraţie al băncii de stat CEC Bank.

Eugen Teodorovici (foto), fost consilier al premierului Victor Ponta şi actual ministru al fondurilor europene, a încasat 18.320 lei/lună ca membru al consiliului de administraţie al băncii de stat CEC Bank. El a fost numit în această poziţie la începutul verii trecute, fiind însă nevoit să demisioneze după desemnarea sa ca ministru al fondurilor europene în guvernul Ponta, cele două funcţii fiind incompatibile conform legislaţiei în vigoare. Într-un mod mai puţin obişnuit, ministrul este acţionar minoritar al celeilalte bănci controlate de stat, Eximbank, unde Ministerul Finanţelor deţine 95,37% din capital. Teodorovici are 6.000 de acţiuni în valoare de 60.000 de lei. Conform declaraţiei de avere, ministrul are de rambursat credite de 812.000 de euro.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Eugen Teodorovici,
membru,
CEC Bank,
salariu
/actualitate/eugen-teodorovici-a-castigat-18-320-lei-luna-ca-membru-in-ca-al-cec-bank-10515470
10515470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.