Eşti pasionat de călătorii? O companie te plăteşte pentru a te plimba gratuit o lună cu trenul prin Europa

Postat la 26 mai 2023 257 afişări

Eşti pasionat de călătorii? O companie te plăteşte pentru a te plimba gratuit o lună cu trenul prin Europa

Călătoriile cu trenul de noapte la cuşetă sunt un trend în 2023.

Poate aplica oricine cu vârsta de peste 18 ani, care cunoaşte limba engleza şi este dispus să exploreze Europa şi să scrie despre experienţa sa.

Persoana care câştigă va călători gratuit şi va primi suma de 575 de euro, plus alte beneficii oferite firmă.

Compania Radical Storage plăteşte un pasionat de călătorii pentru a explora Europa cu trenul de noapte pe parcursul unei luni din vara aceasta. Persoana care câştigă va călători gratuit şi va primi suma de 575 de euro, plus alte beneficii oferite firmă.

Călătoriile cu trenul de noapte la cuşetă sunt un trend în 2023. Popularitatea acestor deplasări au inspirat compania să angajeze o persoană care să testeze trenurile de noapte şi să călătorească gratuit prin Europa.

Oferta companiei include un abonament lunar Interrail pentru Europa, până la cinci călătorii de noapte pe rute diferite, folosirea gratuită timp de o lună a reţelei Radical Storage pentru depozitarea bagajelor şi 575 de euro pentru cercetare şi munca depusă.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calatori,
companie,
europa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.