Este oficial: Primăria Capitalei va deconta combustibilul pentru cei care folosesc în comun o singură maşină

Postat la 22 noiembrie 2018 127 afişări

Proiectul prin care Primăria Capitalei vrea să deconteze combustibilul folosit de cetăţeni până la valoarea de 500 de lei pe lună, dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală, pentru deplasarea în aceeaşi direcţie, către Bucureşti, a fost aprobat de CGMB.

Este oficial: Primăria Capitalei va deconta combustibilul pentru cei care folosesc în comun o singură maşină

În şedinţa din luna octombrie, proiectul a fost respins la limită, la diferenţă de un vot, însă, la şedinţa de joi a fost aprobat, cu ajutorul voturilor consilierilor Partidului Mişcarea Populară.

 

Potrivit proiectului de hotărâre aprobat în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), Primăria Capitalei va deconta combustibilul folosit de cetăţeni până la valoarea de 500 de lei lunar, dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală pentru deplasarea în aceeaşi direcţie, către Bucureşti.

 

Măsura este propusă pentru decongestionarea traficului din oraş.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.