Este OFICIAL: Două dintre cele mai puternice bănci vor să FUZIONEZE

Postat la 13 septembrie 2018 205 afişări

Executivii creditorilor germani Deutsche Bank şi Commerzbank sunt din ce în ce mai deschişi la ideea unei potenţiale fuziuni între cele mai mari două bănci nemţeşti, scrie Reuters, care citează publicaţia Der Spiegel.

Este OFICIAL: Două dintre cele mai puternice bănci vor să FUZIONEZE

Una dintre sursele citate de publicaţia germane susţine că Martin Zielke, CEO-ul Commerzbank, vrea să ajungă la un acord de fuziune cât mai repede cu putinţă, în timp ce noul CEO al Deutsche Bank, Christian Sewing, spune că o fuziune nu se află pe agenda sa, cel puţin pentru următoarele 18 luni. Sursele citate susţin că şi ministrul de finanţe Olaf Scholz este deschis la ideea acestei potenţiale fuziuni.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.