Este OFICIAL: Cum să primiţi 50.000 de euro GRATIS de la Primărie. Ce puteţi face cu banii

Postat la 14 martie 2019 236 afişări

Primăria Capitalei promite să spri­jine 200 de bucureşteni să por­neas­că o afacere în Capitală cu o finan­ţa­re de maximum 50.000 de euro prin pro­gramul Bucharest Start-Up City. Bugetul total alo­cat pro­gra­mu­lui este de 10 mil. euro.

Este OFICIAL: Cum să primiţi 50.000 de euro GRATIS de la Primărie. Ce puteţi face cu banii

„Programul Bucharest Start-up Ci­ty este menit să în­cu­rajeze tinerii între­prin­ză­tori să îşi dezvolte afaceri în Bu­cureşti. Vom finanţa din bugetul anu­lui viitor 200 de start-up-uri, va­loarea totală a programului fiind de 10 mi­lioane euro. Valoarea maximă acor­dată unei afaceri va fi de 50.000 de euro şi estimăm că, prin această iniţiativă, vom crea aproxi­mativ 400 de locuri de mun­că“, a spus Gabriela Firea, pri­marul ge­ne­ral al Ca­pitalei.

Florin Jianu este şi iniţia­torul pro­gramului Start-Up Na­tion, prin care sta­tul finan­ţea­ză 10.000 de start-up-uri cu ma­xi­mum 200.000 de lei pe afacere.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primarie,
bani,
oficiali,
primire,
capitala,
afaceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.