Este oficial: A fost publicat ordinul preşedintelui ANAF pentru aprobarea numărului de contribuabil mari şi mijlocii, a Listei contribuabililor mari şi a Listei contribuabililor mijlocii

Autor: Alexandru Nanu Postat la 11 decembrie 2023 113 afişări

Este oficial: A fost publicat ordinul preşedintelui ANAF pentru aprobarea numărului de contribuabil mari şi mijlocii, a Listei contribuabililor mari şi a Listei contribuabililor mijlocii

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe site-ul instituţiei, în data de 07 decembrie 2023, O.P.A.N.A.F. nr. 1992/2023 pentru aprobarea numărului de contribuabil mari şi mijlocii, a Listei contribuabililor mari şi a Listei contribuabililor mijlocii.

Prin Ordinul preşedintelui ANAF nr. 1992/2023 au fost aprobate:

  1. Numărul de mari contribuabili şi contribuabili mijlocii, stabiliţi în funcţie de criteriile de selecţie;
  2. Lista nominală a marilor contribuabili care vor fi administraţi de către Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili începând cu 01 ianuarie 2024.
  3. Lista nominală a contribuabililor mijlocii care vor fi administraţi de administraţiile judeţene ale finanţelor publice şi Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii Bucureşti începând cu 01 ianuarie 2024.

Lista este publicată pe portalul ANAF, la secţiunea INFO PUBLICE/Informaţii de interes public/Informaţii privind agenţii economici/ Listele contribuabililor mari şi mijlocii.

Listele pot fi consultate AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lista,
anaf,
contribuabili,
publicare,
portal,
oficiali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.