Este el cel mai tare bugetar din România? A renunţat să folosească maşina de serviciu şi va merge la birou cu metroul sau bicicleta

Postat la 03 iunie 2016 11478 afişări

Este el cel mai tare bugetar din România? A renunţat să folosească maşina de serviciu şi va merge la birou cu metroul sau bicicleta

Valentin Mircea, şeful Corpului de control al premierului Dacian Cioloş, candidează pentru postul de cel mai bun bugetar din România. De astăzi el a renunţat să folosească maşina de serviciu şi va merge la birou cu Uber, metrou sau bicicleta.

Valentin Mircea  a scris:„De astăzi renunţ la autoturismul de serviciu şi voi merge la birou şi de la birou cu Uber, metrou sau bicicleta.

Veţi vedea în curând, în urma raportului de control la Sucursala transporturi auto a RAAPPS, cea care pune la dispoziţie autoturisme pentru guvern, la preturi foarte mari şi fără licitaţie, ce m-a determinat sa fac asta.

Moda 1 demnitar = 1 masina de serviciu, cu tot cu şofer, dreneaza sume imense din banii de la buget în fiecare luna.

Sunt instituţii care nu au hârtie pentru imprimanta dar au o mulţime de şefi şi şefuleti care nu renunta la auto de serviciu, care este considerata un adevărat drept iar renunţarea la aceasta este un tabu.

Măcar în mediul privat, punerea la dispoziţie a unui autoturism poate fi supusa impozitării, dacă persoana îl foloseşte pentru transportul spre birou şi spre casa”.

Cititi mai multe pe www.romani-buni.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/este-el-cel-mai-tare-bugetar-din-romania-a-renuntat-sa-foloseasca-masina-de-serviciu-si-va-merge-la-birou-cu-metroul-sau-bicicleta-15420911
15420911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.