Este cea mai bogată femeie din Marea Britanie, dar îşi doreşte să fie star pop

Autor: Ioana Matei Postat la 11 martie 2013 67 afişări

Kirsty Bertarelli este obişnuită să călătorească cu avioane particulare şi să îşi petreacă timpul în vacanţe luxoase, la bordul unor yacht-uri de sute de milioane de dolari. Este cea mai bogată femeie din Regatul Unit, are 41 de ani, trei copii, este soţia unui miliardar, fostă Miss în Regatul Unit, dar este dispusă să renunţe la bogăţie şi la comfort în schimbul unei cariere în muzică, potrivit Dailymail.

Fosta Miss împarte o avere de 7,4 miliarde de dolari cu soţul ei elveţian numit Ernesto, dar se pregăteşte să renunţe la obstacolele create de avere pentru a-şi relansa cariera pop.

Încoronată Miss Regatul Unit în 1988, l-a cunscut pe Ernesto, soţul ei, la un concurs de yachting în Londra. Ea insistă că nu este finanţată de soţul ei, al cărui bunic a fondat compania multinaţională producătoare de medicamente Serono. Cei doi sunt cunoscuţi şi prin faptul că şi-au cumpărat cel mai mare yacht cu motor construit în Anglia şi cel de-al 33-lea din lume.

A avut deja succes prin cântecele pe care le-a compus. Unul dintre acesta, "Black Coffee", cântat de formaţia "All Saints" a devenit numărul unu în topul englezesc. În acelaşi an în care s-a bucurat de acest succes, ea s-a măritat şi s-a oprit din implicarea în muzică. Dar acum este pregătită de o relansare în forţă: a înregistrat un album intitulat "Love Is" care include şi un duet cu Ronan Keating şi participă la turnee de promovare a acestuia. Ea a precizat: "Nu cred că Ernesto se va opri din munca lui şi se va baza pe venitul meu, dar cred că este fantastic să îţi faci propriii bani."

Urmărește Business Magazin

/actualitate/este-cea-mai-bogata-femeie-din-marea-britanie-dar-isi-doreste-sa-fie-star-pop-10660027
10660027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.