Entersoft lansează o soluţie de gestiune a depozitelor, Entersoft WMS, ca parte a unui plan de investiţii de 5 milioane de euro

Autor: Georgiana Călin Postat la 26 iunie 2017 62 afişări

Entersoft anunţă lansarea unei soluţii dedicate gestionării depozitelor, Entersoft Warehouse Management System (WMS), ca parte a unui plan de investiţii de 5 milioane de euro, anunţat în urmă cu trei ani. Un sistem de gestiune a depozitului permite administarea tuturor resurselor, de la spaţiu, până la echipamente, activităţi, forţă de muncă şi fluxuri de lucru. Piaţa europeană WMS se ridică la peste 500 de milioane de euro (conform Transparency Marketresearch) şi va înregistra o creştere anuală constantă de cca 18% până în 2020.

Entersoft lansează o soluţie de gestiune a depozitelor, Entersoft WMS, ca parte a unui plan de investiţii de 5 milioane de euro

Soluţia Entersoft WMS este dedicată companiilor mari şi foarte mari care doresc optimizarea activităţilor de depozit, printr-o mai bună organizare şi monitorizare a proceselor. Aplicaţia răspunde cerinţelor complexe ale companiilor din domeniile Distribuţie, Producţie şi Retail, iar printr-o dezvoltare viitoare va oferi şi funcţionalităţi specifice afacerilor din Transport şi Logistică, un sector de activitate care va înregistra creşteri semnificative în următorii ani.

Avantajele-cheie pe care le aduce Entersoft WMS constau în automatizarea proceselor şi fluxurilor de lucru la nivelul depozitelor. Soluţia permite: organizarea şi monitorizarea spaţiului ocupat de marfă, inclusiv la nivel de raft; automatizarea proceselor de recepţie, depozitare şi preluarea coletelor (picking); organizarea livrărilor de produse, pe întreg circuitul logistic: de la furnizori până la clienţi; derularea operaţiunilor de inventar general/periodic, şi prin intermediul cititoarelor de coduri de bare; optimizarea operaţiunilor de încărcare a mărfurilor şi de transportare a acestora.

Entersoft WMS se integrează native cu Entersoft ERP, dar este compatibil şi cu alte soluţii de gestiune a resurselor. Entersoft pune astfel accent pe dezvoltarea clienţilor săi la nivelul competitivităţii şi eficienţei, oferindu-le libertatea alegerii celor mai potrivite tehnologii pentru a înregistra beneficii maxime.

Entersoft a derulat deja mai multe proiecte-pilot alături de companii din diverse domenii de activitate la nivel internaţional pentru a valida performaţele soluţiei WMS. Printre primii beneficiari se află: Shop & Trade  (comerţ cu produse vestimentare), Karamolegkos (industria alimentară), Thalassinos (ambalaje), Viakar (piese de schimb pentru industria auto), Amvyx (GMCG). Numeroase alte proiecte urmează să înceapă în cadrul unor companii de distribuţie, din industria agricolă, construcţii navale etc. Lansarea Entersoft WMS va contribui la menţinerea ritmului intens de creştere anunţat anul trecut. În 2016, veniturile Grupului Entersoft au revenit la o creştere cu două cifre procentuale, ajungând la 10,67 milioane de euro, în timp ce profitul înainte de plata taxelor s-a ridicat la 0,98 milioane de euro. 

Urmărește Business Magazin

ALEPH STORY: Ponderea contractelor de muncă plătite cu salariul minim a crescut de la 7,5% în 2011 la 31,5% în 2019. O discuţie cu Adelina Mihai, jurnalist şi Dan Pavel, editor-prezentator ŞTIU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.