Emmanuel Macron salută o nouă etapă de relaxare a restricţiilor antiepidemice în Franţa

Autor: Mihai Draghici Postat la 09 iunie 2021 29 afişări

Preşedintele Emmanuel Macron a salutat, miercuri, începerea unei noi etape de relaxare a restricţiilor antiepidemice în Franţa, informează cotidianul Le Figaro.

Emmanuel Macron salută o nouă etapă de relaxare a restricţiilor antiepidemice în Franţa

"Am ajuns în acel moment!", a declarat Emmanuel Macron, prin Twitter.

La mai mult de un an de la izbucnirea pandemiei, în Franţa a început miercuri a treia şi penultima etapă a eliminării restricţiilor antiepidemice. Restaurantele vor putea primi clienţi în interior, sălile de sport şi piscinele funcţionează normal, iar circulaţia este permisă până la ora 23.00.

Permisul sanitar va fi necesar doar pentru evenimentele de peste 1.000 de persoane.

"Să stăm la masă într-un restaurant. Să mergem la un spectacol. Să vibrăm de emoţie la unison în tribune. Să revenim la sălile de sport. Această viaţă ne-a lipsit foarte mult", a afirmat Emmanuel Macron.

"Pentru ca această reluare a activităţilor să fie de durată, trebuie să continuăm respectarea protocoalelor şi măsurilor", a insistat preşedintele Franţei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franţa,
macron,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.