Emmanuel Macron a fost agresat de un individ / Doi suspecţi au fost reţinuţi -2-

Autor: Mihai Draghici Postat la 08 iunie 2021 86 afişări

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a fost agresat de un individ, marţi, în cursul unei deplasări, iar agenţii serviciilor de securitate au anunţat reţinerea a doi suspecţi după incident.

Emmanuel Macron a fost agresat de un individ / Doi suspecţi au fost reţinuţi -2-

Incidentul a avut loc în timpul unei vizite pe care Emmanuel Macron a efectuat-o în localitatea Tain-l'Hermitage, situată în regiunea Drôme, în sud-estul Franţei.

Un individ a părut să îl pălmuiască pe Emmanuel Macron în timp ce preşedintele dădea mâna cu el.

Palatul Elysée a comunicat că Emmanuel Macron a fost vizat de o "tentativă de pălmuire", sugerând că preşedintele a reuşit să se ferească de agresiune, potrivit cotidianului Le Parisien. Agenţii de securitate au intervenit imediat pentru protejarea preşedintelui Franţei.

Doi suspecţi au fost reţinuţi după incident, au declarat surse citate de postul BFMTV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franţa,
macron,
agresiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.