Emil Hurezeanu va face parte dintr-un board editorial al Realitatea TV, condus de Stelian Tanase

Postat la 01 noiembrie 2010 10 afişări

Emil Hurezeanu va face parte dintr-un board editorial care va functiona la nivelul postului Realitatea TV si care va fi condus de Stelian Tanase, a declarat pentru MEDIAFAX noul director general al televiziunii.

Stelian Tanase, care, de luni, 1 noiembrie, preia atributiile de director general al Realitatea TV, a declarat pentru MEDIAFAX ca urmeaza sa se intalneasca in cursul acestei zile cu noul management al postului, reprezentat de compania Asesoft."O sa le prezint lista cu membrii board-ului", a spus Stelian Tanase, precizand ca o astfel de structura exista la toate posturile de televiziune mari.Board-ul editorial va fi condus de Stelian Tanase si va cuprinde intre 7 si 11 persoane, printre care se numara Emil Hurezeanu, care, la mijlocul lunii octombrie, a renuntat la functia de presedinte al grupului Realitatea-Catavencu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/emil-hurezeanu-va-face-parte-dintr-un-board-editorial-al-realitatea-tv-condus-de-stelian-tanase-7654274
7654274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.