Emil Boc la inaugurarea autostrăzii Arad-Timişoara: "Noroc că mai inaugurăm autostrăzi, că mai am şi eu ocazia să conduc"

Postat la 17 decembrie 2011 33 afişări

Premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au inaugurat, sâmbătă, autostrada Arad-Timişoara, în lungime de 32 de kilometri, testând drumul cu un autoturism Dacia Duster.

Premierul a spus că are noroc că se mai inaugurează autostrăzi, deoarece astfel are şi el ocazia să mai conducă. "Noroc că mai inaugurăm autostrăzi în România, că mai am şi eu ocazia să conduc, că altfel...", a spus Boc.

Lucrările la autostrada Timişoara - Arad au început în vara anului 2009, iar ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, afirma că aceasta ar trebui să fie dată în folosinţă la sfârşitul anului 2011. Lucrările sunt executate de consorţiul FCC Construccion şi Astaldi. Valoarea lucrărilor la acest tronson este de 482,8 milioane de lei, echivalentul a 135,43 milioane de euro.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/emil-boc-la-inaugurarea-autostrazii-arad-timisoara-noroc-ca-mai-inauguram-autostrazi-ca-mai-am-si-eu-ocazia-sa-conduc-9070012
9070012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.