eMAG investeşte 200.000 de euro în dezvoltarea angajaţilor prin programe dezvoltate de universităţi precum Harvard Business School şi MIT Management Executive Education

Autor: Roxana Rosu Postat la 19 iulie 2022 339 afişări

eMAG investeşte 200.000 de euro în dezvoltarea angajaţilor prin programe dezvoltate de universităţi precum Harvard Business School şi MIT Management Executive Education

eMAG continuă şi în 2022 programele de dezvoltare a liderilor şi investeşte 200.000 de euro în programe de învăţare ale unor universităţi precum Harvard Business School şi MIT Management Executive Education.

La programul Grow Talent vor participa 75 de angajaţi şi se va desfăşura în două etape, în perioada iulie – octombrie 2022, respectiv februarie - aprilie 2023.

„La eMAG învăţăm în fiecare zi, prin intermediul proiectelor complexe la care suntem expuşi, iar colegii noştri au posibilitatea să studieze programe oferite de unele dintre cele mai renumite universităţi şi să se conecteze astfel la cele mai noi curente de gândire şi tendinţe de la care să se inspire şi să înveţe. Participanţii la ediţia trecută au apreciat mai ales faptul că au dobândit şi mai multă claritate şi structură în ce priveşte inovaţia în business,” a declarat Cosmin Dodoc, VP People & Organisation eMAG.

Programele se vor concentra pe business process design pentru management strategic, negociere şi strategie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
programe,
business,
emag,
management

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.