eMAG devine partener autorizat Apple in Romania

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 09 decembrie 2010 132 afişări

eMAG, cel mai mare magazin de comert online din Romania, a primit certificarea Apple Authorised Reseller prin care devine partener autorizat al companiei pe piata locala. Vanzarile de produse Apple sunt estimate sa se tripleze in 2011.

Certificarea a fost obtinuta in urma unui proces amanuntit de auditare a serviciilor de vanzare si postvanzare, precum si a politicilor de marketing online si offline. eMAG deruleaza acum programe de training pentru echipa de vanzari pentru a oferi consultanta online si in showroom-urile din tara, unde produsele Apple vor avea zone dedicate.

"Ne bucuram sa vedem un interes din ce in ce mai mare al consumatorilor romani pentru produsele Apple dar si o atentie sporita acordata de compania Apple pietei romanesti. Noul statut al eMAG in relatia cu Apple si planurile comune ne fac sa estimam triplarea vanzarilor pe toata gama Apple in 2011 fata de 2010," a declarat Radu Apostolescu, directorul de marketing eMAG.

Principalele aspecte auditate de Apple in procesul de certificare au fost calitatea serviciilor oferite, consultanta si expertiza in produsele Apple, politicile de marketing si relatia cu clientii, incluzand suportul tehnic si posibilitatea de a inregistra si publica online opiniile si recomandarile consumatorilor. Ca revanzator autorizat, eMAG va beneficia de suport dedicat din partea echipei Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple in Romania, impreuna cu care va derula proiecte de promovare si vanzare.

"Colaborarea Apcom Romania cu eMAG dureaza de mai bine de sapte ani. Experienta in mediul online a companiei eMAG este covarsitoare! Scopul comun este de a crea un mediu ideal pentru clientii Apple in online, dar si in reteaua de showroom-uri aflata in permanenta expansiune," a declarat Zsolt Kadar, directorul de marketing al Apcom Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eMAG,
Apple,
magazin
/actualitate/emag-devine-partener-autorizat-apple-in-romania-7795846
7795846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.