Elveţienii au descoperit un nou tip de ciocolată naturală - GALERIE FOTO

Postat la 07 septembrie 2017 632 afişări

Barry Callebaut AG, cel mai mare procesator mondial de boabe de cacao, a lansat o nouă culoare de ciocolată naturală, rubinie, urmând să se alăture ciocolatei cu lapte, neagre şi albe.

Noul tip de ciocolată este făcut din boane de cacao rubinie care "au un gust intens şi o culoare roşiatică". Noile tipuri de boabe de cacao sunt recoltate din diferite regiuni ale lumii, iar Barry Callebaut a reuşit să deblocheze "un specific set de atribute ale boabelor de cafea" printr-un proces care a fost cercetat timp de mai mulţi ani.

Potrivit companiei, noua ciocolată nu este amară, nici lăptoasă sau dulce, ci are "o tensiune între fructele de pădure şi delicateţea delicioasă".

Noul produs ar putea ajuta la creşterea vânzărilor pe o piaţă globală care se confruntă cu dificultăţi. Într-un moment în care Hershey concediază 15% dintre angajaţi, iar Nestle vrea să îşi vândă operaţiunile din SUA, ciocolata rubinie oferă şansa ca anul viitor, de Ziua Îndrăgostiţilor, pe rafturile magazinelor să apară o ciocolată naturală de culoare roz.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciocolata,
culoare,
crestere,
lansare,
lapte,
mondial

ALEPH STORY: Roşia Montană, o pierdere de aur! O discuţie cu Cristian Hostiuc, Ziarul Financiar şi Bogdan Nicolae, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.