Elon Musk mănâncă o gogoaşă în fiecare dimineaţă. Ce ritualuri au Jeff Bezos şi Mark Zuckerberg

Postat la 30 martie 2023 89 afişări

Elon Musk mănâncă o gogoaşă în fiecare dimineaţă. Ce ritualuri au Jeff Bezos şi Mark Zuckerberg

Elon Musk a dezvăluit că mănâncă o gogoaşă în fiecare dimineaţă la micul dejun.

„Mănânc o gogoaşă în fiecare dimineaţă. Şi sunt încă în viaţă” , a scris Musk pe Twitter.

El se alătură lui Nancy Pelosi, Trump şi altor moguli din domeniul tehnologiei cunoscuţi pentru obiceiurile lor alimentare ciudate.

Elon Musk, cel care a declarat în trecut că ar prefera „să mănânce mâncare gustoasă şi să trăiască o viaţă mai scurtă” , a rămas consecvent declaraţiei sale – spunând că se bucură de o gogoaşă la micul dejun în fiecare zi. Acest lucru a fost dezvăluit de CEO-ul Twitter într-un răspuns la un tweet al lui Peter Diamandis, medic.

Marţi, Diamandis a postat pe Twitter: „Zahărul este otravă” . Musk a răspuns la acest tweet afirmând: „Eu mănânc o gogoaşă în fiecare dimineaţă. Sunt încă în viaţă” . Tweet-ul lui Musk a fost vizualizat de peste 11,4 milioane de ori.

Diamandis a răspuns cu o precizare: „Bine, Elon, permite-mi să fiu mai precis. Zahărul este o otravă lentă” .

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zuckerberg

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.