Ella Fitzgerlad, The First Lady of Song, omagiată de Google

Postat la 25 aprilie 2013 21 afişări

Ella Fitzgerlad, "Prima doamnă a jazzului american", este celebrată joi, 25 aprilie de Google, printr-un nou Doodle interactiv.

Ella Fitzgerlad, "Prima doamnă a jazzului american", este celebrată joi, 25 aprilie de Google, printr-un nou Doodle interactiv.

Noul logo al Google este realizat sub forma unei animaţii, în care Ella Fitzgerlad este prezentată pe o scenă în timpul unui concert. În spatele cântăreţei Ella Fitzgerlad se văd cinci muzicieni care o acompaniază, în timp ce literele din cuvântul "Google" apar scrise în fundal.

Ella Fitzgerlad, cântăreaţa americancă de cunoscută pentru registrul excepţional de trei octave, s-a născut pe 25 aprilie 1917 la Virginia, şi a murit pe data de 15 iunie la Beverly Hills, în California.

Supranumită "The First Lady of Song", Ella Fitzgerlad a fost cea mai celebră cântăreaţă de jazz din Statele Unite timp de peste o jumătate de secol. În timpul vieţii sale, Ella Fitzgerald a câştigat 13 premii Grammy şi a vândut peste 40 de milioane de albume.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ella-fitzgerlad-the-first-lady-of-song-omagiata-de-google-10799337
10799337
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.