Eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă. PNL anunţă că a depus proiectul de lege la Parlament

Postat la 06 iunie 2019 63 afişări

Deputatul PNL Robert Sighiartău a anunţat că, alături de alţi colegi liberali, a depus la Parlament proiectul de lege care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parţial precum şi eliminarea supraaccizei la carburanţi.

Eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă. PNL anunţă că a depus proiectul de lege la Parlament

„Ne ţinem din cuvânt: am început acţiunea pentru schimbarea în bine! Am depus, împreună cu colegi parlamentari PNL, propunerea legislativă care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parţial precum şi eliminarea supraaccizei la carburanţi. Ne vom lupta în comisii şi în plen pentru reuşita acestui proiect reparatoriu şi benefic pentru locurile de muncă, nivelul de trai şi economie”, a scris Robert Sighiartău, pe Facebook.

Acesta i-a îndemnat pe parlamentarii din Opoziţie, UDMR şi minorităţile naţionale să voteze proiectele de lege iniţiate de PNL.

„Îi chemăm alături de noi pe toţi parlamentarii Opoziţiei, pe cei de la UDMR şi din grupul minorităţilor naţionale. Îi chemăm să voteze propunerea noastră legislativă chiar şi pe cei din PSD şi ALDE care realizează, în al treisprezecelea ceas, cât de mult rău au făcut aceste măsuri luate de guvernele PSD-ALDE inclusiv alegătorilor care i-au trimis în Parlament. Semnalul schimbării în bine a fost dat. Hai că se poate!”, a conchis Sighiartău.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eliminare,
pnl,
contracte de munca,
depunere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.