Elevii români au obţinut patru medalii la Olimpiada Internaţională de Informatică

Postat la 18 iulie 2014 30 afişări

Elevii români au cucerit o medalie de aur, două de argint şi o medalie de bronz la a XXVI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică, organizată în Taiwan, la Taipei, în perioada 13-20 iulie, informează Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

Elevii români au obţinut patru medalii la Olimpiada Internaţională de Informatică

 Medalia de aur la olimpiadă a fost câştigată de bistriţeanul Rareş Darius Buhai, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu", care este multiplu medaliat internaţional, fiind câştigătorul medaliilor de aur şi la precedentele două ediţii.

Medaliile de argint au fost obţinute de Andrei Heidelbacher, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional "C. D. Loga" din Timişoara (laureat cu argint şi anul trecut) şi de Alexandru Velea, elev în clasa a XI-a la Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu" din Cluj-Napoca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elevii-romani-au-obtinut-patru-medalii-la-olimpiada-internationala-de-informatica-12942085
12942085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.