Elena Udrea il aduce pe Bute sa boxeze in Romania! Vezi cum a facut rost de bani!

Postat la 17 noiembrie 2010 10 afişări

Elena Udrea a dat asigurari ca se va organiza o gala in Romania in care va lupta cel mai bun pugilist roman din acest moment, Lucian Bute. Meciul se va disputa in vara anului viitor, fiind organizat in urma unui parteneriat semnat intre Lucian Bute si Ministerul Turismului si Dezvoltarii. Tot in cadrul intelegerii, campionul mondial la IBF va promova imaginea Romaniei in strainatate.

In trecut, s-a mai vorbit despre organizarea unei gale de box in Romania, pentru Lucian Bute, insa planurile au fost amanate din cauze financiare, informatie confirmata si de ministrul Turismului, Elena Udrea: "Nu am avut bani atunci, de aceea nu s-a mai organizat meciul. Insa gala din vara viitoare va fi organizata din bani europeni."

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Elena Udrea,
Bute,
box,
Ministerul Turismului
/actualitate/elena-udrea-il-aduce-pe-bute-sa-boxeze-in-romania-vezi-cum-a-facut-rost-de-bani-7723902
7723902
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.