ELENA LASCONI, mesaj emoţionant la plecarea din PROTV: Mă despart de familia mea. Mă doare sufletul / Jurnalista a luat decizia de a candida pentru funcţia de primar

Postat la 04 martie 2020 734 afişări

ELENA LASCONI, mesaj emoţionant la plecarea din PROTV: Mă despart de familia mea. Mă doare sufletul / Jurnalista a luat decizia de a candida pentru funcţia de primar

Jurnalista Elena Lasconi a postat un mesaj pe reţelele sociale în ultima sa zi de jurnalist ProTv. După 25 de ani de ProTV Elena Lasconi se îndreaptă spre lumea politică. 

Elena Lasconi şi-a prezentat printr-un videoclip de şase minute evoluţia la ProTV:

Jurnalista susţine că se desparte de echipa pe care o consideră familie deoarece îşi doreşte o schimbare pentru locul pe care îl iubeşte.

„25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (şi nu spun vorbe mari), de prietenii mei şi mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie şi îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoţionată şi hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii şi locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viaţa mea dar şi cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraş din România”, a scris Lasconi pe Facbook.

Cititi continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
candidati,
decizie,
despartire,
familie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.