Elegance Decor, companie activă pe piaţa de profile decorative şi de faţadă, anunţă o investiţie de 100.000 de euro pentru mutarea într-un sediu

Autor: Andra Stroe Postat la 13 august 2022 83 afişări

Elegance Decor, companie activă pe piaţa de profile decorative şi de faţadă, anunţă o investiţie de 100.000 de euro pentru mutarea într-un sediu

Cu o experienţă de 11 ani pe piaţa din România, Elegance Decor, companie activă pe piaţa de profile decorative şi de faţadă, anunţă mutarea într-un sediu nou, care coincide cu planurile companiei de extindere şi dezvoltare, se anunţă într-un comunicat al companiei.

Investiţia bugetată pentru spaţiul de 420 de metri pătraţi se ridică la 100.000 de euro. În prezent, în birourile clădirii Equilibrium lucrează 16 angajaţi, din departamentele de vânzări, marketing, achiziţii, logistică, secretariat si contabilitate, dar compania vizează recrutarea a încă 10 persoane pentru ocuparea poziţiilor din echipa de vânzări, sediul de aici devenind o parte importantă a strategiei de expansiune.

„Este un spaţiu generos care corespunde cel mai bine nevoilor noastre din prezent. Mutarea într-un spaţiu reprezentativ este primul pas în atingerea obiectivelor de creştere pe care ni le-am propus pentru următorii ani” a declarat Viorel Piperea, Managing Partner, Elegance Decor.

În cei 11 ani de existenţă, Elegance Decor a avut o creştere organică, timp în care businessul a evoluat permanent, fapt ce a dus în prezent la accesarea unui sediu mult mai mare. În continuare, se va păstra showroom-ul din Strada Lânăriei, din Bucureşti, dar birourile şi o mare parte din echipă se va muta în noul sediu, din clădirea Equilibrium.

Portofoliul Elegance Decor include o gamă extinsă  de profile decorative, tapet şi fototapet, panouri decorative 3D şi panouri fotoimprimate, vopsea şi tencuială decorativă şi alte tipuri de elemente decorative pentru amenajări interioare premium. De asemenea, pentru faţadele clădirilor, compania vine o gamă variată de stucatură precum ancadramente ferestre şi uşi, chei de boltă, glafuri, coloane decorative şi frontoane.

În primul semestru al acestui an Elegance Decor a avut o cifră de afaceri de 600.000 euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
sediu,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.