Elan Schwartzenberg a confirmat ca a preluat de vineri 92% din actiunile Realitatea TV

Postat la 30 aprilie 2011 40 afişări

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat, sambata, pentru Realitatea TV, ca a preluat de vineri 92 la suta din actiunile postului de televiziune si a anuntat ca va sustine luni o conferinta de presa pe aceasta tema.

Sambata, ziarul Evenimentul zilei a scris , citand surse confidentiale, ca omul de afaceri Elan Schwartzenberg va prelua controlul postului de televiziune Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vintu, arestat vineri de judecatorii Tribunalului Bucuresti.

Numele lui Elan Schwartzenberg in postura de manager al Realitatea TV este vehiculat de peste o luna. In 27 martie, ImpactNews scria ca Elan Schwartzenberg este vehiculat ca inlocuitor al lui Sebastian Ghita la conducerea Realitatea TV, dupa ce intre Sorin Ovidiu Vantu si Sebastian Ghita a avut loc, in aceeasi zi, prima altercatie, in care au fost implicati mai multi paznicii, fiind solicitata Politia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Elan Schwartzenberg,
Realitatea TV
/actualitate/elan-schwartzenberg-a-confirmat-ca-a-preluat-de-vineri-92-din-actiunile-realitatea-tv-8210025
8210025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.