EI MERITĂ ROMÂNIA. Lecţia de viaţă spusă cu lacrimi de Steluţa Duţă, campioana din orfelinat care vrea acum să-i salveze pe copii.

Postat la 28 noiembrie 2012 23 afişări

Campania EI MERITĂ ROMÂNIA continuă. După poveştile lui Costel Pîrnău, timişoreanul care zideşte case cu o singură mână şi cea a preotului Manuel Radu, care şi-a transformat casa în şcoală şi grădinişă pentru 25 de copii nevoiaşi din Urlaţi în această seară, gândul vă prezintă povestea unei luptătoare: Steluţa Duţă, tânăra care a învins greutăţile unei vieţi zbuciumate: bătăile crunte din internat, anii de foame şi nopţile petrecute pe stradă.

La 30 de ani, Steluţa Duţă practică boxul feminin, postură din care a câştigat un perete de medalii de aur, argint şi bronz. Cele mai importante sunt cele 10 titluri de campioană naţională, trei medalii de aur de la Europene şi trei de argint la campionatele mondiale.

Vă invităm să-i urmăriţi aici povestea.

Steluţa boxează cu ea însăşi. O face în faţa unei oglinzi fixate de peretele unei săli de box situate sub stadionul Municipal din Buzău. Steluţa este la ea acasă. Exersează în faţa bucăţii de sticlă serii de croşee, directe şi uppercuturi.

Este îmbrăcată într-un tricou alb brăzdat pe mijloc de o dungă tricoloră. Poartă adidaşi albi cu dungi roşii şi o pereche de pantaloni de trening albaştri, traversaţi şi ei de trei dungi roşu-galben-şi-albastru.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Steluţa Duţă,
copii,
lacrimi
/actualitate/ei-merita-romania-lectia-de-viata-spusa-cu-lacrimi-de-steluta-duta-campioana-din-orfelinat-care-vrea-acum-sa-i-salveze-pe-copii-10355975
10355975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.