EDIŢIE LIMITATĂ. Dacia lansează cel mai frumos DUSTER... dar nu este pt. ROMÂNIA

Postat la 05 ianuarie 2022 1281 afişări

EDIŢIE LIMITATĂ. Dacia lansează cel mai frumos DUSTER... dar nu este pt. ROMÂNIA

Ediţia specială Duster Extreme SE 2022 vine cu dotări speciale şi un design exterior exclusivist. Comenzile pe piaţa din Franţa încep din data 6 ianuarie 2022, cu preţuri începând de la 19.800 de euro.

Dacia Duster Extreme SE este o ediţie specială bazată pe nivelul de echipare Prestige. Detaliile incitante de la exterior includ inserţii portocalii pe grila frontală, carcasele oglinzilor retrovizoare, barele de acoperiş şi capacul portbagajului. Jantele din aluminiu vopsite în negru sunt şi ele atracţia acestei ediţii speciale.

Interiorul se mândreşte cu cusături portocalii pe tapiţeria îmbrăcată în material sintetic, precum şi cu detalii portocalii pe gurile de aerisire, pe cotiera centrală faţă, pe panourile uşilor şi pe consola centrală.

Comenzile pentru Dacia Duster Extreme SE vor fi preluate pe piaţa franceză începând cu data de 6 ianuarie 2022

Ediţia specială Duster Extreme SE vine cu toate dotările standard ale versiunii Prestige (inclusiv aerul condiţionat automat şi sistemul de infotainment Media Nav Evolution cu ecran tactil de 8 inci ) şi adaugă cardul de acces fără cheie, două porturi USB pentru pasagerii din spate şi un sistem cu mai multe camere video.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incepere,
dotare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.