Eden Spa: Un român cheltuie cel mult 1.200 de lei pe luna la spa

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 05 septembrie 2011 16 afişări

Cheltuiala lunară a unui român la spa poate ajunge la cel mult 1.200 de lei, dar cel mai adesea consumatorii scot din buzunar sume de doar 50 de lei, sumă explicată prin aceea că încep să vină la spa şi persoane cu venituri mici, care beneficiază de carduri primite cadou şi apoi revin şi pentru alte servicii, potrivit Lilianei Paraipan, directorul general al Eden Spa.

Mai mult de jumătate dintre clienţii români de spa au vârsta cuprinsă între 26 şi 35 de ani, iar 82% dintre aceştia au studii superioare, majoritatea ocupând poziţii de middle şi top management, potrivit unui studiu realizat de Eden Spa, unul dintre cele mai importante spa-uri din România.

"Din 2005, când am deschis primul centru day spa, percepţia românilor vizavi de astfel de servicii s-a schimbat. În ultimii doi ani, interesul s-a mutat de la înfăţişarea fizică spre sănătate, 75% dintre clienţii spa având drept obiectiv relaxarea, tonifierea şi detoxifierea", a declarat Liliana Paraipan, directorul general al Eden Spa.

Eden Spa a avut până în prezent 20.000 de clienţi, dintre care aproximativ 40% bărbaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Eden Spa,
român,
cheltuiala
/actualitate/eden-spa-un-roman-cheltuie-cel-mult-1-200-de-lei-pe-luna-la-spa-8698969
8698969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.