Ed Sheeran a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Autor: Dorin Oancea Postat la 25 octombrie 2021 25 afişări

Ed Sheeran a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Ed Sheeran a anunţat că se autoizolează după ce a fost testat pozitiv la Covid-19. Muzicianul aflat pe primele locuri în topurile muzicale a precizat într-o postare pe pagina sa de Instagram că va continua să dea interviurile şi spectacolele planificate de acasă.

Sheeran, care locuieşte în apropiere de Framlingham, în Suffolk, a spus: "Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit, fiţi în siguranţă cu toţii".

Săptămâna trecută, el a cântat la Londra în cadrul ceremoniei inaugurale de decernare a premiilor Earthshot, găzduite de ducele şi ducesa de Cambridge.

În postarea sa, Sheeran a spus: "Salut, o notă rapidă pentru a vă spune că din păcate am fost testat pozitiv pentru Covid, aşa că acum mă autoizolez şi urmez liniile directoare ale guvernului. Înseamnă că acum nu mai pot merge mai departe cu orice angajamente în persoană pentru, aşa că voi face cât mai multe dintre interviurile / spectacolele mele planificate pot de acasă."

Noul său album, intitulat =, urmează să fie lansat vineri.

Ca parte a promovării, Sheeran urma să se alăture săptămâna viitoare lui Zane Lowe de la Apple Music pentru a interpreta melodii de pe albumul său şi a răspunde la întrebările fanilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ed sheeran,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.