Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Soţia acestuia a născut o fetiţă

Autor: Andreea Tobias Postat la 20 mai 2022 21 afişări

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Soţia acestuia a născut o fetiţă, iar artistul a anunţat evenimentul pe Instagram.

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Soţia acestuia a născut o fetiţă

Cântăreţul a postat joi pe Instagram o fotografie cu o pereche de şosete mici şi a scris: „Vreau să vă anunţ pe toţi că am mai avut o fetiţă frumoasă. Suntem amândoi atât de îndrăgostiţi de ea şi suntem pregătiţi să fim o familie de 4".

Sheeran, cunoscut pentru părul său roşcat şi comportamentul său timid, s-a căsătorit cu Seaborn în 2019, pe care o cunoaşte de când avea 11 ani.

Cuplul mai are o fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, născută în august 2020. Ea a fost întâmpinată de muzician într-o postare similară pe Instagram, cu o fotografie cu şosete mici, potrivit Reuters.

Sheeran, în vârstă de 31 de ani, este cel mai de succes artist britanic al ultimului deceniu, situându-se în total 79 de săptămâni în fruntea topurilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ed sheeran,
tată,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.