Ecaterina Andronescu, prezentă la un eveniment de la care, de fapt, a lipsit/ Mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Educaţiei

Autor: Departamentul Social Postat la 05 mai 2019 44 afişări

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, nu a mai ajuns la un eveniment din Bucureşti, programat de minister, din cauza traficului dintre Suceava, unde a fost sâmbătă, şi Bucureşti. O spune chiar consilierul său, Radu Szekely, într-o postare video pe Facebook.

”Din păcate, doamna ministru Andronescu nu a ajuns la eveniment. Avea de gând să participe. A fost ieri la Suceava, la premierea olimpicilor şi traficul a îngreunat sau a făcut imposibilă sosirea domniei sale aici”, a spus sâmbătă seară, consilierul său, Radu Szekely, la evenimentul programat de Ministerul Educaţiei pentru liceele din fruntea Clasamentului Registrului Educaţional Alternativ, aşa cum o arată o postare video de pe pagina de Facebook a Registrului.

Cu toate acestea, pe pagina de Facebook a Ministerului Educaţiei este făcută o postare în care este anunţată premierea acestor licee la evenimentul la care ar fi participat şi ministrul Andronescu, în ciuda celor spuse de consilierul său.

”Liceele din fruntea clasamentelor Registrului Educaţional Alternativ au fost premiate astăzi, 4 mai 2019, la Gala REAL, eveniment la care a participat şi ministrul Educaţiei Naţionale”, scrie pe pagina de Facebook a ministerului câteva ore mai târziu de la postarea făcută de Registrul Educaţional Alternativ.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ECATERINA ANDRONESCU,
TRAFIC,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.