Doi delfini, dintr-o specie pe cale de dispariţie, găsiţi morţi pe plajele de la 23 August şi Corbu | FOTO

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 04 mai 2019 61 afişări

Doi delfini au fost găsiţi morţi pe plajele de la 23 August şi Corbu, reprezentanţii unei organizaţii de mediu cerând Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură şi Gărzii de Coastă să ia măsuri.

Reprezentanţii organizaţiei de mediu „Mare nostrum” scriu pe Facebook că, după o perioadă de „linişte”, odată cu începerea prohibiţiei la calcan au apărut şi primele cazuri de delfini eşuaţi.

„În urma sesizărilor primite de la constănţeni, colegii noştri s-au deplasat la 23 August şi Corbu, unde au găsit 2 exemplare de Tursiops truncatus ponticus, afalin- specie în pericol. Cei doi delfini erau morţi recent, cauza fiind captura în plasele pescăreşti”, scriu reprezentanţii organizaţiei de mediu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DELFINI,
MARE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.