E.ON va construi trei parcuri eoliene in Vaslui

Postat la 22 septembrie 2010 46 afişări

Grupul german E.ON, prezent pe piata romaneasca de gaze si electricitate, va investi aproximativ 200 milioane euro in constructia a trei parcuri eoliene in judetul Vaslui, care ar putea asigura alimentarea cu energie peste 110.000 de gospodarii.

Grupul german de utilitati E.ON, cu afaceri de peste un miliard de euro pe plan local, are in dezvoltare trei proiecte eoliene, toate localizate in Vaslui, in care investitiile ar putea ajunge la 200 de milioane de euro in cazul in care compania va decide sa utilizeze echipamente noi.

Potrivit datelor Transelectrica, transportatorul national de energie electrica, parcurile vor avea o capacitate de 30 MW, 46 MW, respectiv 36 MW, si au deja avizele tehnice de racordare la retea, aceasta fiind una dintre etapele de inceput de autorizare pentru realizarea unei investitii eoliene.

Cititi mai multe pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
parcuri eoliene,
E.ON,
Vaslui,
investitii
/actualitate/e-on-va-construi-trei-parcuri-eoliene-in-vaslui-7369894
7369894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.