E.ON anunţă investiţii de 104 milioane de euro în 2017 şi cere stimulente pentru continuarea în 2018

Postat la 24 mai 2018 59 afişări

Conducerea companiei energetice E.ON România a anunţat joi că în 2017 a alocat investiţii de 104 milioane de euro şi va aloca 513 milioane de lei în 2018, menţionând însă că va fi nevoie de stimulente pentru modernizarea în continuare a infrastructurilor pe care le administrează.

E.ON anunţă investiţii de 104 milioane de euro în 2017 şi cere stimulente pentru continuarea în 2018

„Vrem să aducem reţeaua la un nou nivel de modernizare, astfel încât să nu mai avem poene de curent, dar dacă decidem să investim există un sistem de stimulente. Fără stimulente, aceste investiţii, modernizarea nu se poate produce, asta e foarte clar. Iar dacă se reduc marjele de profit, nu vom mai avea bani pentru investiţii”, a declarat Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România, într-o conferinţă de presă.

„Dacă ne dorim îmbunătăţirea serviciilor pentru clienţi şi, prin asta, ridicarea standardelor de viaţă, atunci trebuie să alocăm investiţii semnificative, sprijinite prin stimulente, altfel pur şi simplu nu vor fi investiţii”, a mai spus oficialul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.