E-Boda a lansat tableta românească quad core pentru care aşteaptă vânzări de 70.000 de unităţi

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 aprilie 2013 38 afişări

Producătorul autohton E-Boda a anunţat lansarea tabletei româneşti Supreme XL400QC cu ecran de 10,1 inci şi procesor quad core pentru care estimează vânzări de aproximativ 70.000 de unităţi anul acesta dintr-un total de 450.000 de tablete, câte vor fi vândute în întreaga piaţă, potrivit lui Alexandru Drăgoiu, fondatorul companiei

E-Boda a lansat tableta românească quad core pentru care aşteaptă vânzări de 70.000 de unităţi

E-Boda Supreme XL400QC este echipată cu sistemul de operare Android 4.1.1 şi are procesorul ATM7029 cu patru nuclee de 1,2GHz, dar şi un procesor grafic MultiCore şi are un preţ recomandat de 999.9 lei.

“Pentru a ne putea bucura cu adevărat de conţinut multimedia de înaltă calitate, avem nevoie atât de un procesor puternic, cât şi de un ecran pe măsură. Ce bun, spre exemplu, este să putem rula un joc cu grafică de ultimă generaţie, dacă nu o putem vizualiza în maxim de detalii, din cauza ecranului insuficient de mare? Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă completă, am creat modelul Supreme XL400QC”, a declarat Alexandru Drăgoiu, fondatorul E-Boda.

E-Boda Supreme XL400QC este echipată cu două camere video – situate pe partea din faţă (0,3 MP)  şi pe cea din spate a carcasei (2 MP) – cu ajutorul cărora utilizatorii pot iniţia apeluri Skype, sau pot realiza fotografii şi video clipuri pe care să le împărtăşească celor dragi, indiferent unde s-ar afla. Tableta este dotată cu Wi-Fi, oferind în acelaşi timp posibilitatea de conectare la un stick 3G USB prin intermediul portului integrat, pentru acces instantaneu la Internet. în plus, modelul include o baterie puternică, de 6.600 mA, pentru a menţine utilizatorii mereu conectaţi la ceea ce contează pentru ei.

E-Boda mizează pe afaceri de 8 milioane de euro anul acesta.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/e-boda-a-lansat-tableta-romaneasca-quad-core-pentru-care-asteapta-vanzari-de-70-000-de-unitati-10785254
10785254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.