Dwayne „the Rock” Johnson este cel mai bine plătit actor

Autor: Dorin Oancea Postat la 12 august 2020 153 afişări

Dwayne Johnson, cunoscut în mod obişnuit prin numele său de luptător "The Rock", a câştigat 87,5 milioane de dolari într-un an, fiina pentru al doilea an la rând cel mai bine plătit actor, conform BCC, care citrează Forbes.

Dwayne „the Rock” Johnson este cel mai bine plătit actor

Fostul luptător a câştigat 87,5 milioane dolarri între 1 iunie 2019 şi 1 iunie 2020, inclusiv 23,5 milioane dolari pentru thrillerul Red Notice, produs de Netflix.

De asemenea, a făcut bani şi din linia sa de îmbrăcăminte fitness, Project Rock.

Conform Forbes, cei mai bine plătiţi 10 actori au câştigat 545,5 mil. dolari în acest an, mai mult de un sfert de la Netflix.

Ryan Reynolds este al doilea cel mai bine plătit actor, cu 71,5 milioane de dolari. Printre sume se numprp 20 de milioane de dolari tot pentru Red Notice şi 20 de milioane de dolari pentru Six Underground, un alt film Netflix.

Pe locul trei pe listă s-a aflat actorul şi producătorul Mark Wahlberg, care a câştigat 58 milioane de dolari, în timp ce Ben Affleck a venit pe locul patru şi Vin Diesel al cincilea.

Akshay Kumar a fost singurul actor de la Bollywood aflat în top 10 câştiguri. Actorul indian a ajuns pe locul şase, cu 48,5 milioane de dolari, cea mai amre parte provenind din promovare de produse.

Pe listă se mai află Lin-Manuel Miranda, Will Smith şi Adam Sandler, precum şi veteranul Jackie Chan.

Cele mai bine plătite actriţe vor face obiectul unei liste separate, care urmează a fi anunţată. Anul trecut, Scarlett Johansson se afla pe primul loc, cu 56 de milioane de dolari - mai puţin decât cel de-al şaptelea actor de sex masculin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actori,
top,
plăţi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.