DUŞMANUL DIN INTERIOR. Care este cea mai mare ameninţare pentru Vladimir Putin. Omul care îl poate DISTRUGE

Postat la 05 martie 2017 3765 afişări

DUŞMANUL DIN INTERIOR. Care este cea mai mare ameninţare pentru Vladimir Putin. Omul care îl poate DISTRUGE

O provocare în plus la adresa luptei pentru putere care se dă în Rusia, în prezent, ar putea veni pentru Vladimir Putin exact de unde nu se aştepta. 

Confruntându-se cu contestări în creştere din partea elitei politice de la Kremlin, a liderilor regionali ai Rusiei, dar şi din partea publicului larg, Putin şi-a întărit autoritatea asupra legislativului prin impunerea unor măsuri pentru a fi adoptate care îi erau necesare pentru a-şi securiza controlul politic. Însă, potrivit unui raport al "Carnegie Moscow Center", se pare că puterea sa ar fi fost diminuată odată cu punerea în funcţie a unui om pe care -a considerat asul său din mânecă. 

Află aici DUŞMANUL DIN INTERIOR. Care este cea mai mare ameninţare pentru Vladimir Putin. Omul care îl poate DISTRUGE

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vladimir Putin,
analiză Stratfor
/actualitate/dusmanul-din-interior-care-este-cea-mai-mare-amenintare-pentru-vladimir-putin-omul-care-il-poate-distruge-16182059
16182059
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.