Duşa: Suntem în negocieri cu parteneri din Portugalia şi Grecia pentru avioane tip F16

Postat la 31 ianuarie 2013 20 afişări

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat joi, în cadrul unei întâlniri la Consiliul Judeţean Dolj, că au loc negocieri cu parteneri din Portugalia şi Grecia în vederea achiziţionării unor avioane de tip F16 pentru Poliţia aeriană.

"Referitor la avioanele pentru Poliţia aeriană, a precizat-o şi ministrul delegat pentru buget, suntem în negocieri cu mai mulţi parteneri externi care deţin avioane F16, iar atunci când acordurile cu partenerul care ne va furniza aceste avioane vor fi încheiate trebuie să avem în vedere şi bugetarea acestui program şi sigur plata, probabil, în cursul acestui an, a banilor care vor fi negociaţi în urma discuţiilor cu statul care ne va furniza avioanele respective. Suntem în negocieri şi cu portughezii şi cu grecii, până la urmă o să ne hotărâm asupra modului în care vom perfecta aceste acte", a mai spus Duşa.

Ministrul Apărării Naţionale a mai declarat că va fi continuat şi programul de achiziţionare a avioanelor de tip Spartan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Duşa,
Portugalia,
Grecia,
F16
/actualitate/dusa-suntem-in-negocieri-cu-parteneri-din-portugalia-si-grecia-pentru-avioane-tip-f16-10535365
10535365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.