Duşa la manifestările de Ziua Marinei: Forţele navale reprezintă un corp de elită al armatei

Postat la 15 august 2013 40 afişări

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a spus, joi, la manifestările organizate de Ziua Marinei Române pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanţa, la care asistă câteva mii de persoane, că forţele navale reprezintă un corp de elită al armatei, care îşi execută cu profesionalism misiunile.

Duşa la manifestările de Ziua Marinei: Forţele navale reprezintă un corp de elită al armatei

 Manifestările organizate de Ziua Marinei Române pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanţa au început la ora 10.00, când ministrul Apărării a fost întâmpinat de garda de onoare, după care a fost ridicat pavilionul la catargul din dreptul Comandamentului Flotei.

"Forţele navale reprezintă şi astăzi un corp de elită al armatei române, un adevărat ambasador al ţării noastre, de care suntem mândri şi care ne reprezintă cu cinste şi profesionalism în lume. Avem şansa de a vă instrui în cadrul unui structuri moderne, flexibile şi extrem de dinamice. Forţele navale române au capacitatea de apăra intresele naţionale ale României pe mare şi pe Dunăre şi execută cu succes misiunile maritime de apărare colectivă asumate de ţara noastră ca membru al Alianţei Nord Atlantice", a spus ministrul în discursul său.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dusa-la-manifestarile-de-ziua-marinei-fortele-navale-reprezinta-un-corp-de-elita-al-armatei-11254460
11254460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.