Duşa către jurnalişti: Citiţi legea, să nu mai vorbiţi prostii. Comentariile cu OZN-uri nu-şi au locul

Postat la 01 august 2013 61 afişări

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat, joi, la Braşov, când a fost întrebat despre survolările neautorizate ale spaţiului aerian al României, că jurnaliştii ar trebui să studieze legea şi să nu mai vorbească "prostii", despre "OZN-uri şi alte chetiunii care nu-şi au locul".

Duşa către jurnalişti: Citiţi legea, să nu mai vorbiţi prostii. Comentariile cu OZN-uri nu-şi au locul

 Întrebat de jurnalişti despre survolările neautorizate ale spaţiului aerian românesc, ministrul s-a arătat deranjat de întrebare.

"Aveţi dumneavoastră o problemă?", a întrebat-o ministrul pe jurnalista care i-a adresat întrebarea, apoi le-a recomandat ziariştilor să citească Legea 256/2001, ca să nu mai vorbească "prostii", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Dacă vă întoarceţi la lege şi o studiaţi, ca să nu mai vorbiţi prostii, o să vedeţi că este o anumită procedură de identificare a navelor. În momentul în care o navă se apropie de spaţiul aerian al NATO sau al UE, este contactată prin sisteme radio, dacă nu se răspunde, automat se ridică avioanele de vânătoare care au misiunea de a identifica nava, de a o sprijini dacă are o defecţiune şi este atenţionată şi se însoţeşte până iese din spaţiul nostru aerian", a spus ministrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dusa-catre-jurnalisti-cititi-legea-sa-nu-mai-vorbiti-prostii-comentariile-cu-ozn-uri-nu-si-au-locul-11191260
11191260
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.