După remaniere, un liberal întreabă: Noul ministru al culturii, Daniel Breaz, va fi mai breaz decât George Ivaşcu?

Postat la 20 noiembrie 2018 68 afişări

Preşedintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, a declarat, marţi, că pe liderii PSD nu îi interesează Ziua Naţională a României, când ar fi trebuit sărbătorit Centenarul Marii Uniri, ci sunt preocupaţi de remanierea celor care i-au devenit incomozi lui Liviu Dragnea.

După remaniere, un liberal întreabă: Noul ministru al culturii, Daniel Breaz, va fi mai breaz decât George Ivaşcu?

„Este evident că pe actualii guvernanţi nu îi mai interesează de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, când ar fi trebuit sărbătorit Centenarul Marii Uniri aşa cum se cuvine, ci sunt preocupaţi de plătirea de poliţe, prin remanieri a celor care i-au devenit incomozi lui Dragnea.

 

 Am văzut ieri că pe panoplia Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale a fost numit în locul lui George Ivaşcu, care a rezistat câteva luni ministru, domnul Daniel Breaz, senator PSD. Întrebarea care se pune este dacă noul ministru al culturii va fi mai breaz decât domnul Ivaşcu, care s-a făcut remarcat ca fiind singurul ministru în ultimii 30 de ani împotriva căruia au fost depuse două moţiuni simple în cele câteva luni de activitate.”, a declarat Gigel Ştirbu, într-un comunicat de presă, remis MEDIAFAX.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cultura,
remaniere,
ministru,
intrebare,
centenar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.