După plecarea lui Tudose, încă un deputat cu vechime în PSD demisionează şi i se alătură lui Victor Ponta

Postat la 01 februarie 2019 2068 afişări

Deputatul Oana Silvia Vlăducă a anunţat, vineri pe Facebook, că demisionează din PSD pentru a se înscrie în Pro România, precizând că multe din valorile partidului s-au pierdut de când formaţiunea „a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast”.

După plecarea lui Tudose, încă un deputat cu vechime în PSD demisionează şi i se alătură lui Victor Ponta

„Sunt membră a Partidului Social Democrat de peste 20 de ani. Am aderat la un grup politic cu care m-am simţit compatibilă din punct de vedere al valorilor şi principiilor declarate. Mi le-am asumat, la rândul meu, le-am respectat şi promovat cu fidelitate. În atâţia ani, nu de puţine ori, viaţa mea personală s-a confundat cu munca în acest partid. Nu mă plâng. Aici am cunoscut oameni de foarte mare valoare, aici mi-am făcut prieteni adevăraţi şi trainici, am lucrat cu lideri de la care am putut învăţa enorm. Munca mea a fost răsplătită şi le mulţumesc tuturor.

 

Din păcate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum două decenii şi-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast. În atare condiţii, am avut de cumpănit cu privire la parcursul de urmat şi am hotărât să mă alătur lui Victor Ponta şi Pro România! Nu e deloc uşor să o iau de la capăt, dar sunt puternică şi nu mă feresc de muncă. Aşa am crescut de mică şi aşa am înaintat în viaţă”, a scris Oana Silvia Vlăducă, vineri pe Facebook.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
demisie,
deputat,
victor ponta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.