După mai multe amânări, IKEA a anunţat când îşi va deschide cel de-al doilea magazin din România. Este rezultatul unei investiţii de 90 de milioane de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 11 iunie 2019 219 afişări

După mai multe amânări, IKEA a anunţat când îşi va deschide cel de-al doilea magazin din România. Este rezultatul unei investiţii de 90 de milioane de euro

Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni interioare IKEA anunţă deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei. Aceştia spun că IKEA Pallady va fi cel mai mare magazin IKEA din Sud-Estul Europei, oferind şi mai multă inspiraţie, expertiză în amenajarea locuinţei, şi soluţii accesibile.

„După progresele excelente din ultimele luni în procesul construcţiei, sunt bucuros să anunţ că vom deschide magazinul pe 24 iunie şi vom aduce viziunea noastră de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună mai aproape de şi mai mulţi oameni din România. Pe lângă amenajarea magazinului nostru, am finalizat şi procesul de recrutare, iar angajaţii noştri sunt pregătiţi să-i întâmpine pe oaspeţii şi clienţii noştri la deschiderea mult aşteptată," a spus Cas Lachaert, Store Manager.

Magazinul se întinde pe 37.000 de metri pătraţi, iar în cadrul acestuia vor lucra peste 500 de locuri de angajaţi. Valoarea totală a investiţiei în magazin este de aproape 90 de milioane de euro. Iniţial, deschiderea magazinului era programată pentru vara anului trecut, potrivit informaţiilor anterioare publicate de ZF.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.