Dupa eliminarea impozitului minim, patronii se tem de forfetarul din 2011

Postat la 01 octombrie 2010 20 afişări

Seful Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a anuntat ca la anul va introduce un nou impozit, "tintit mult mai bine asupra domeniilor cu evaziune fiscala". Eliminarea impozitului minim a fost salutata cu reticenta de reprezentantii IMM.

Reprezentantii IMM sustin ca este foarte bine ca, in sfarsit, Guvernul a renuntat la impozitul minim, care a dus, direct, la inchiderea a pana la 100.000 de firme, dar si ca acest lucru nu inseamna ca mediul de afaceri "va inflori peste noapte".

"Problema este insa ca, acum, patronii nu stiu cu ce se vor confrunta de anul viitor, respectiv cum va arata noul impozit forfetar. Asta inseamna ca patronii care voiau sa renunte la afaceri din cauza impozitului minim poate vor renunta sa mai inchida firma, insa nu vor incepe sa investeasca pana nu vor sti ce impozit surpriza le pregateste Guvernul de anul viitor", a declarat Florin Parvu, vicepresedinte al CNIPMMR.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dupa-eliminarea-impozitului-minim-patronii-se-tem-de-forfetarul-din-2011-7436795
7436795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.