După ”dezertările” din PSD, urmează alipirea la PNL. Un fost deputat PSD anunţă că va activa în grupul parlamentar al PNL

Postat la 04 iunie 2019 70 afişări

Fostul social-democrat Alexandru Andrei a anunţat, pe Facebook, că va activa în cadrul grupului deputaţilor PNL. Acesta a afirmat că acţiunea sa nu a fost o mişcare în urma unor „calcule politicianiste” şi a precizat că nu este un oportunist.

După ”dezertările” din PSD, urmează alipirea la PNL. Un fost deputat PSD anunţă că va activa în grupul parlamentar al PNL

„Din respect faţă de giurgiuveni vreau să anunţ public că începând de astăzi (luni - n.r.), 3 iunie, voi activa ca deputat al grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal. Nu am făcut această mişcare politică în urma unor calcule politicianiste, nu sunt un oportunist. Sunt un politician vertical, mi-am dat demisia din PSD de acum câteva luni pentru că mi-am dat seama de atunci că linia măsurilor adoptate de partid nu mai coincide cu mandatul care mi-a fost încredinţat de giurgiuveni, prin votul lor, din 2016”, a scris Alexandru Andrei, într-o postare pe contul de Facebook.

Deputatul a adăugat că rezultatul alegerilor europarlamentare l-au convins de faptul că PNL are, în prezent, cea mai bună echipă şi este singurul partid care poate bate PSD.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
psd,
anunt,
grup,
parlamentar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.