“Drumul de sub munte”, alternativa la DN 1, reabilitat cu 34 de milioane de euro, bani europeni

Postat la 12 octombrie 2017 1147 afişări

Şoseaua care leagă 13 localităţi din judeţul Braşov, numită şi “Drumul de sub munte”, şi care poate deveni alternativă la DN 1, între judeţele Sibiu şi Braşov, va fi reabilitată cu fonduri europene, valoarea proiectului semnat joi fiind de 34 de milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Drumul de sub munte”, alternativa la DN 1, reabilitat cu 34 de milioane de euro, bani europeni

Contractul privind reabilitarea „Drumului de sub munte“ a fost semnat, joi, la Consiliul Judeţean Braşov, fiind vorba de şoseaua care porneste din DN1, în comuna Sinca şi continuă până dincolo de oraşul Victoria, la limita cu judeţul Sibiu, în Cârţişoara, drumul către Transfăgărăşan.

Cunoscut sub denumirea de „Drumul de sub munte” este vorba, de fapt, de patru drumuri judeţene, care fac legatura între 13 localitati, arteră care poate deveni o alternativă pentru aglomeratul DN1.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.