Drumul către nicăieri: Stradă asfaltată care se termină într-un câmp, cu o trecere de pietoni

Autor: Ilinca Nazarie Postat la 30 octombrie 2019 257 afişări

Drumul către nicăieri: Stradă asfaltată care se termină într-un câmp, cu o trecere de pietoni

O stradă din Piatra Neamţ proaspăt asfaltată se termină într-un câmp, cu o trecere de pietoni. Primarul spune că asfaltarea străzii face parte dintr-un proiect de modernizare a unui cartier. 

Strada asfaltată se înfundă la marginea muntelui Pietricica. Are şi marcajele trase, dar nu duce nicăieri.

Acolo unde se termină asfaltul a fost trasată şi o trecere de pietoni.

Primarul oraşului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, scrie pe Facebook că strada a fost modernizată în cadrului unui proiect ce ţine de modernizarea cartierului Pietricica, acolo unde este strada.

„Din categoria: <Dacă faci, de ce faci? Dacă nu faci, de ce nu faci?> !O stradă din Piatra-Neamţ, pe care am modernizat-o în acest an - strada Sînzienelor, a stârnit mare vâlvă. Am mai spus şi repet: întregul cartier Pietricica va fi modernizat etapizat. Conform programului, din cele 16 străzi ale cartierului Pietricica, anul acesta am modernizat trei: Begoniei, Orhideelor şi Sînzienelor, urmând să continuăm etapizat modernizarea celorlalte străzi", scrie Dragoş Chitic.

Potrivit acestuia, cartierul respectiv este în plină dezvoltare, iar decizia de asfaltare a fost luată şi după mai multe sesizări venite de la localnici.

„Conform proiectului, strada Sînzienelor se intersectează la capătul dinspre muntele Pietricica perpendicular cu strada Pietrelor, o stradă care va fi modernizată în perioada următoare, după ce se vor concretiza intenţiile de construire a caselor", susţine primarul Chitic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
STRADĂ,
CÂMP,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.