Drulă: Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 martie 2021 231 afişări

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, cere autorităţilor să „intervină şi să elibereze şinele de ilegalişti” şi îi transmite un mesaj liderului sindicaliştilor de la metrou: „Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge”.

Drulă: Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge

„Le cer scuze bucureştenilor. Câteva zeci de miniştri ai Transporturilor în ultimii 20 de ani au lăsat un buboi enorm să se formeze la metrou. O mafie. Câtă vreme sunt eu aici vă asigur că statul nu va ceda niciun milimetru în faţa mafiei. Pentru că despre asta este vorba, despre o grupare care se comportă mafiot şi atunci când îi sunt atinse interesele recurge la şantaj. Liderul de cartel Ion Rădoi a decis că bucureştenii nu contează, a decis că singurul lucru care trebuie să conteze sunt banii firmei pe care o controlează. Spun foarte clar - Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge”, a declarat Drulă.

El a afirmat că este absolut inadmisibil ca o infrastructură critică naţională să fie blocată, iar şinele să fie ocupate.

Drulă îi acuză pe protestatari de zădărnicirea combaterii bolilor, abuz în serviciu, trafic de influenţă şi şantaj.

„Este absolut imperativ ca metroul să circule urgent, din nou. Le cer celor implicaţi şi poate mulţi dintre ei manipulaţi să nu mai persiste în această acţiune şi să se oprească din încălcarea legii. Autorităţile care veghează la ordinea publică şi au aceste responsabilităţi trebuie să-şi facă datoria, pentru că numai ele pot elibera şinele de aceşti ilegalişti. (...) Mizele acestei acţiuni sunt cele identificate de Corpul de control - cartelul, controlul oneros asupra companiei şi proprietăţii statului, spaţiile comerciale ocupate fără drept. Miza este exact aceasta: banii pe care firma sindicatului îi încasează din chiriile de la spaţiile comerciale. Pe acest subiect nu avem ce discuta”, conchide ministrul Transporturilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
rădoi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.